Kapcsolat
Bejelentkezés

Céginformáció

VISZONTELADÓK


Viszonteladókat keresünk az ország területén! Várjuk jelentkezését a weblapon található elérhetőségeken!

 

CÉGINFORMÁCIÓ


A LACOR cég több mint 70 évvel ezelőtt indult családi vállalkozásként. Ma már a világ 5 kontinensére szállít rozsdamentes háztartási és ipari felhasználóknak szánt  főzőedényeket és eszközöket.

 

A termékek gyártása kizárólag EURÓPÁBAN történik, Spanyol-, Francia- és Németországba telepített gyárakban. A folyamatos fejlesztések következtében az előállított termékek a legkorszerűbb fizikai és kémiai eljárásokkal, magas nikkel és krómtartalmú rozsdamentes 18/10 nemes acélból (inox) készülnek. Minden fajta, így a legkorszerűbb, indukciós tűzhelyen is használhatók, mosogatógépben tisztíthatók az edények.

 

A gyár 200 fajta, vendéglátóiparban és háztartásban felhasználható terméket állít elő, mindkét területen elsődleges szemponttá téve a nagy igénybevételt. A LACOR termékei nemcsak a formatervezés, hanem a használhatóság szempontjából is a prémium kategóriába tartoznak.

 

Az indukciós tűzhelyen is használható szendvicstalpak, a trimetál edények, a legújabb fejlesztésű, (kívülről, karmokkal záródó) rozsdamentes és aluminum  háztartási és ipari kukták mind az energiatakarékosság jegyében születtek. A szépség és egészség lehet a Belly edénycsalád mottója. A hordó formájú edények fedőjén a gőz lecsapódik és cseppenként kerül újra az edénybe, a legértékesebb alkotóelemek így az ételben maradnak. Ha kevés a tároló hely a konyhában, legjobb megoldás az Espace edénycsalád. Fül vagy nyél nélkül tárolható, egymásba rakható edények, a füleket vagy hosszú nyelet csak a használatkor kell az edényhez illeszteni.

 

Számos inox kézi eszközt fejlesztettek ki - nagykonyhai tapasztalatok alapján-, mely a háziasszonyt segíti a főzésnél. Ilyen a saláta centrifuga, a hasáb burgonya vágó, a sajt-fűszer örlő, a különféle reszelők, hámozók ( például paradicsomhoz), a zöldségszeletelő, a rostlazító, sütésnél használható rendkívül széles skálán gyártott szilikon formák.

 

A LACOR – Hungária ezeknek a magas minőségű termékeknek a forgalmazására jött létre!