Kapcsolat
Bejelentkezés

Aktualitások

Pala tálcák, pala kínálók Pala tálcák, pala kínálók
Pala tálcák, pala kínálók
Egy szépen terített asztal nemcsak a szemnek, hanem a gyomornak is kívánatos lehet. A modern asztal éke a pala tálca. A LACOR pala termékei itt is kiemelkedőt nyújtanak! Ez nem olyan, mintha……..Pala termékeink 100%-ig természetes kőzetből készülnek. Minden darab egyedi, kézzel megmunkált.

Egy szépen terített asztal nemcsak a szemnek, hanem a gyomornak is kívánatos lehet. A modern asztal éke a pala tálca. A LACOR pala termékei itt is kiemelkedőt nyújtanak!

Ez nem olyan, mintha……..Pala termékeink 100%-ig természetes kőzetből készülnek. Minden darab egyedi, kézzel megmunkált. Fizikai tulajdonságai lehetővé teszik, hogy hideg vagy meleg ételeket szolgáljanak fel a segítségével. A hirtelen hőmérséklet változást azonban rosszul tűri, ezért használata során ezt kerülni kell. Dekoratív, a szürke sötétebb árnyalataiban fellelhető, minimalista belsőépítészeti stílushoz jól társítható. Modern, egyszerű és stílusos.

Tisztítása rendkívül egyszerű, mosogatószeres szivaccsal kell áttörölni és éleit lehetőség szerint naponta vagy a használat gyakoriságától függően, extra szűz olíva olajjal át kell kenni. Így hosszú ideig megőrizhető természetes színük és csillogásuk.

Sütőben, mikrohullámú sütőben nem használható. Mosogatógépben nem tisztítható.

Tekintse meg választékunkat!

Vissza