Főzőedények

Fondü

 


 

 

 

 

Alig múlt el a Karácsony, már itt is van a Farsang ideje! A vidám lakomák, bálok ideje! Nem is lehetne jobb időszakot választani egy kellemes fondü (fondue) partihoz! Kezdők is bátran belevághatnak, hiszen a vendég készíti el az ételt.

A hozzávalókkal ne legyen gondja! Nálunk megvásárolhatja a fondü (fondue) készletet, égőpasztát, villát és kanalat is.

Ha ezek megvannak, csak a bevásárlás van hátra, hogy elkészülhessen a sajt, vagy hús, vagy zöldség, esetleg tenger gyümölcseiből készült vacsora.

 

 

 

 

 

 

 


Céginformáció

A LACOR cég több mint 50 évvel ezelőtt indult családi vállalkozásként. Ma már a világ 5 kontinensére szállít rozsdamentes háztartási és ipari felhasználóknak szánt  főzőedényeket és eszközöket.

 

Rólunk

A Lacor-Hungária Kft. 2007-ben alakult, kizárólag Lacor termékek forgalmazására.

A spanyol Lacor gyárral évek óta  kapcsolatban vagyok, így meggyőződhettem róla, hogy termékeik magas színvonalúak, keresettek az egész világon.

Viszonteladók
Viszonteladókat keresünk az ország területén! Várjuk jelentkezését a weblapon található elérhetőségeken!
Facebook
Honlapunkat már megtalálja a Facebookon is. Keresse fel az oldalunkat, ahol rendszeresen új információkkal, hírekkel várjuk kedves vásárlóinkat.

Facebook: Lacor-Hungária Kft.
Lekérdez hiba: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1